PAZARLAMADA ETİK ÇALIŞTAYI

Etik Haftası nedeniyle “Pazarlamada Etik Çalıştayı” düzenlendi

Pazarlamada etik davranış ilkelerini savunan Pazarlama Profesyonelleri Derneği, pazarlama akademisyenleri Prof. Dr. Güldem Cerit, Sayın Prof. Dr. Canan Ay, Sayın Yrd. Doç. Dr. Pınar Aytekin, Yrd. Doç. Dr. Burak Kartal , Arş. Gör. İdil Kaçar , Özlem Ertuğrul ve, Aysun Kahraman’ın konuşmacı olarak katıldığı Pazarlama Etiği Çalıştay’ını 26 Mayıs günü DESEM Mavi Salon’da gerçekleştirdi.

Pazarlamada  etik değerleri savunan derneğin gerçekleştirdiği çalıştaya endüstri, sağlık, gıda gibi çeşitli sektör yöneticileri de katıldı. Çalıştayın sonunda yapılan sektör yöneticileri ile paylaşım bölümünde ise  yöneticilerin, etik hakkındaki sorunları görüşleri  de dinlerek ortak bir bildirge oluşturuldu.

Dernek başkanı Prof.Dr.Muazzez BABACAN ayrıca Eylül ayında “etik kod yazma “ eğitimi verileceğini duyurdu.

Yazar Hakkında

Yazı Sayısı : 43